divendres, 7 de març del 2008

Lo más insensato y suicida



Dibuixat totalment amb Painter he utilitzat nomès el pinzell scratchboard rake. El paper és escanejat, però al aplicar-lo amb l'efecte de textura de paper no m'ha agradat el resultat i ho he deixat com al principi.

5 comentaris:

Maria ha dit...

Hola!, doncs els treballs que has fet anteriors m'agraden molt mes. Aquest no segueix el teu estil, no esta tan cuidat... Aixo de comentar els treballs dels altres i dir les coses negatives, com m'acaba de dir el Sergi, es dificil, molt dificil!

Llotja-Cicle d'il·lustració ha dit...

hola Cesar, has publicat la teva il.lustració massa gran. Recordeu que vaig dir una amplada o llargada d'uns 600 pixels i d'un tamany de 60 k com a màxim.

Respecte a l'aplicació de la tècnica, has anat molt depressa aplicant el gratage i segurament es veurà la imatge pixelada quan la imprimeixis.

Un altre tema a discutir és el que podem interpretar al veure la teva il.lustració. Per què dibuixes una mà tirant el vot pel water? algú ho podria interpretar com tirar el vot i el text critica l'abstenció

Màriam Ben-Arab ha dit...

Apa, doncs a mi m'agrada moltíssim com t'ha quedat, César. L'elecció de la tècnica em sembla la més encertada! No sé si ho has fet ràpid o a poc a poc, o si et quedarà pixelada o no, però trobo que té una gran potència visual i pictòrica. I a més, és una imatge polèmica! Què més vols! jajaja n_n

Anònim ha dit...

Maria, gràcies per la crítica, però penso que per un article de premsa no tinc que cuidar tan els detalls si no més aviat donar-li força a travès del traç ràpid de primera intenció.

Sergi, tens raó i ja he rectificat l'error.
La mà tirant el vot pel wàter per a mi significa que deixen el seu vot a l'abast de la merda (en aquest cas de polítics indesitjables). Si creus que tinc que cambiar la imatge, digue-m'ho.El client mana.

Màriam, gràcies. A mi també m'agrada aquesta tècnica.

Apa, fins demà!

Llotja-Cicle d'il·lustració ha dit...

hola César, no has de canviar la imatge, a mi el que hem preocupa més és la tècnica utilitzada i com s'imprimirà. Amb aquest programa hi ha la temptació de treballar més ràpid del que és aconsellable. Jo miraria d'utilitzar la plumilla (no pinzell)scratchboard rake més a poc a poc i també solament la plumilla scratchboard. El problema és que pots perdre la força de la primera intenció. la tècnica de gratage implica temps

A part de la interpretació que és pugui fer del teu treball(és podria parlar més ampliament en altres classes com projectes o teoria de la imatge)ell que esta clar es que és una imatge amb força, impactant i polèmica, i això per una il.lustració de premsa sempre va bé. Segur que amb una imatge així atraus l'atenció dels lectors per l'article