dimarts, 13 d’abril del 2010

Els nous il·lustradors de l'escola Llotja






El vigent Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració, implantat l’any 2001, va succeïr a l’antiga especialitat d’Il·lustració, ensenyaments específics i professionalitzadors dels quals Llotja en va ser pionera, ara fa més de 20 anys.
Al llarg d’aquest temps són molts els joves il·lustradors formats a Llotja (fins no fa gaire a l’emblemàtic centre que l’escola disposava al carrer Avinyó, al popular edifici anomenat “El Borsí”) que avui treballen com a il·lustradors de forma professional.
El Projecte Final d’Estudis és dut a terme per l’alumne un cop acabats els dos cursos de formació acadèmica i la formació en centres de treball (FCT o pràctiques en empreses) i té com a objectiu consolidar l’aprenentatge professionalitzador rebut, alhora que mostra el nivell de professionalitat del mateix en qualsevol dels molts camps i branques que la il·lustració contemporània ofereix, entre les quals la il·lustració infantil n’és una de les més importants.
El Projecte Final és el pas previ a l’obtenció del títol oficial de Tècnic Superior en Il·lustració. El que a “Món Llibre” s’exposa és una selecció d’alguns dels millors projectes elaborats pels nostres alumnes i una mostra del seu treball professional realitzat un cop acabada la formació a Llotja.

Us podeu baixar el programa aquí
Per més informació, visiteu la web de l'escola

dissabte dia 17 i diumengre 18 de 12h a 14h i de 16h a 18h

2 comentaris:

Alicia Gallego ha dit...

Molt bé, ja m'hi passaré aquesta cap de setmana.
Us he fet publicitat al facebook, com sempre...

Sergi Mariñosa ha dit...

els hi pots dir als de 1r per si volen vindre