divendres, 10 d’octubre del 2008

Tu tries, amb l'APIC o sense l'APIC?

Són molts els creadors d’imatges aplicades a la il·lustració que ja han triat estar amb l'APIC. Ara, per només 5 euros al mes durant els sis primers mesos, pots decidir si et convé formar part d’un col·lectiu d’autors i autores que defensen els teus propis interessos en qualsevol d’aquestes àrees: llibre, còmic, publicitat, embalatge, premsa, targetes, animació, edició multimèdia, edició en línia, infografia, cartellisme, estampació, caricatura, joc didàctic, muralisme, guió il·lustrat, esbós, il·lustració científica...

Què tries?

La representació, la gestió, la promoció i la defensa dels interessos comuns dels autors. El reconeixement i la defensa dels teus drets i la millora en les condicions laborals i de contractació, així com el creixement i la projecció de la professió.

Si ets de l’APIC

tindràs dret a atenció professional, jurídica i laboral. També podràs assistir a cursos, conferències, debats i jornades i rebràs totes les publicacions. Ser membre de l'APIC també vol dir tenir accés a formar part de la base d’il·lustradors de la pàgina web.

Com ho tries?

Venint directament a l'APIC, al carrer Balmes, 205, 1r, 1a, B 08006 Barcelona
Trucant a la seu de l'APIC al telèfon 93 416 14 74
Enviant un correu electrònic a info@apic.es
Omplint aquest formulari d'alta

Si ho tries ara:

Quota especial de promoció:
- 15 euros per trimestre els dos primers trimestres
- 45 euros els trimestres següents
- 50% els estudiants d’il·lustració