dissabte, 18 d’abril de 2009

Segona Trobada d'il·lustradors per Sant JordiIgnasi Blanch, Mercè Canals, Agustín Comotto, Rebeca Luciani, Imma Pla, Antonio Santos, Carme Solé Vendrell, Marc Taeger, Emilio Urberuaga i Nomemí Villamuza són els onze il·lustradors que el proper 23 d’abril participen a la Segona trobada d’il·lustradors Sant Jordi 2009, al Pla de Salmeron.

La idea de crear aquesta trobada sorgeix a iniciativa d’Oblit Baseiria, propietària de Casa Anita, una llibreria especialitzada en literatura infantil on abunden els títols d’il·lustracions. Amb la posada en marxa de la iniciativa l’any passat, Baseiria volia donar protagonisme a uns professionals que queden amagats, tot sovint, darrere de la figura de l’escriptor. Així, si els escriptors signen llibres per Sant Jordi, Baseiria va proposar que els il·lustradors fessin il·lustracions.

En aquesta Diada, els organitzadors aposten de nou pel mateix format, a partir de les 11 hores els il·lustradors començaran a dibuixar sobre llibres i, a la tarda, a partir de les 17 hores.

Font: l'Independent de Gràcia