divendres, 4 de desembre del 2009

Adéu al Borsí


Després de tant temps avui ha arribat el dia...
La Llotja del carrer Avinyó ens l'han tancada i ja no hi tornarem mai més.
Ens trasladen a Sant Andreu

34 comentaris:

Blanca Gomez ha dit...

Què vol dir això? Aquest curs ja no s'acabarà a la Llotja d'Avinyó? Quan es trasllada?

Jordi Solano ha dit...

Buff... m'ho van comentar ahir. A mi em sap molt de greu, era un edifici carismàtic i tot i que queia (literalment) a trossos, doncs res, sap greu.

Anònim ha dit...

Tota una llàstima...Em sap molt greu també....

Rubén Carreño ha dit...

Fua...Amb les condicions de l´edifici, suposu que era inevitable... pero es una pena. Espero que el trasllat no sigui inmediat..

Sergi Mariñosa ha dit...

El Borsí com a escola ja esta tancat. S'han suspes les classes i aquestes no es reprendran fins al gener a la nova seu de Sant Andreu. Els que heu de fer encara el projecte final, el tindreu que presentar a la central aquest mes de desembre o a Sant Andreu el mes de maig. Ara la feina que tenim a la Llotja d'Avinyó és recollir les nostres coses i fer el trasllat.
Hem intentat aturar aquest adéu precipitat, però no ha estat possible. Els darrers desperfectes que ha tingut l'edifici han provocat el seu tancament.

Sandra Zamorano ha dit...

Si esque li vaig dir a L'Angels...que aixó només serviria per donar més motius per fer fora la escola. El que em fot es que segur que despres de fer-nos fora arreglarán l'edifici i farán un hotel o ves a saber...perque porten moltisims anys darrera d'aquest edifici...cabrrrrrr!!!

Onirical Rōnin ha dit...

esto es de esas cosas que pesarán nostálgicas en el corazón. no veas si em sap greu ché.. deu llotjeta...

Pablo Peñalba ha dit...

nooooo muy mal loco...
lo siento por todos...
y que mal que no dieron tiempo ni hasta mayo no ?

bueno sergi, te escribo a ver como cordinamos tutorias...

saludos

Alicia Gallego ha dit...

BUUUUUUAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!

Alicia Gallego ha dit...

SNIF...SNIF...

Marc T. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marc T. ha dit...

adeu a la llotja.
sempre ens quedarà el record a la memòria.

Eva Huertas ha dit...

Qina notícia més trista, també m'ho van explicar ahir. És una llástima la veritat, sembla que s'hagi mort un conegut i sap greu. Espero que amb l'ajut de bombers o qui sigui pogueu recollir tot el que hi ha a dins!! Tant el material escolar (s'hauran fet malbé els mac?i els caballets?recuperareu tots els llibres i revistes?)com les coses dels alumnes (a les taquilles, i treballs entregats, originals d'ex-alumnes).Hi havia coses molt valuoses!com la placa d'en Jordi Sabater Pi.
A mi em sembla sospitós que hagi passat d'aquesta manera.

Miquel ha dit...

Si que es una llástima que la nostra escola perdi un edifici tan emblemàtic, es tant trist com quan vam perdre l'edifici de la Llotja original (tot i que jo no habia nascut encara en aquella epoca).

En fi, si la cosa s'organitza be estarem millor a Sant Andreu, llástima que hagi de ser tan ràpid i que als alumnes ens trenquin el curs per la meitat amb el trasllat.

Anònim ha dit...

Què?????? no pot ser... :(!!!!

Merci per avisar Sergi. Ánims!!

Unknown ha dit...

L' escola som nosaltres i no unes pedres. El record és tant bo per com ens ho hem sabut agafar sempre i continuem igual.
Visca la il.lustració de la Llotja i visca els superil.lustrats (o sigui els meus companys docents i no docents).

P.D.: Això no vol dir que plori per les cantonades...

Unknown ha dit...

anims nois!!!!

Unknown ha dit...

la veritat es que és una llàstima. Estudiar allà ha sigut tota una experiència. Aquest edifici és especial. anims a tots!!!

Àngel Martínez ha dit...

És un fet trist. Haurem d'estar molt atents al futur destí del nostre estimat edifici d' Avinyó, per si podem fer-hi alguna cosa i hem de mirar les coses bones! A Sant Andreu estarem al costat dels companys que fan gravat, escultura, pintura, ceràmica, joieria... Ara arribarem nosaltres -els d'il•lustració -, estic convençut que ells s'han alegrat molt de la noticia, ja que la nostra presència influirà molt positivament al bon ambient de la Seu de Sant Andreu; com més alumnes i amb interessos diferents hi ha en una escola, més atractiva i interessant és, tant pels alumnes com pels profes. A banda de les formes en que s'ha fet el trasllat -a meitat de curs, amb urgència, d'un dia per l'altre, etc.- la l'Escola de Sant Andreu és fantàstica. Ànims a tots. Ens veiem en un plis!

Laura ha dit...

He sabut la noticia ara mateix! Quin desastre! Què faran amb la nostre seu d’Avinyò? La restauraran? Si s'arregla no podríem tornar? Perquè no la tiraran a terra no? Això seria un sacrilegi!!!
Manifestem-nos tots perquè la arreglin i ens la tornin!!!

Màriam Ben-Arab ha dit...

Se m'encongeix el cor pensar que ja no podrem tornar a trepitjar l'edificií d'Avinyó com a Escola LLotja... Té TANT d'encant, és un espai tan inspirador!
Fa molta ràbia tot plegat...

Rafel ha dit...

Ho acabo de llegir i encara no m'ho crec...

Marc Quintas ha dit...

Ara e al·lucinat molt...

D'altra banda es curiós com poden arribar a significar un mun de pedres...

Dani Raya ha dit...

Quina llàstima Aquí estarem tots i totes per recordar-ho.

força! ens veiem!

Anònim ha dit...

Al Facebook algú ha organitzat el seguent:


S.O.S. LLOTJA AVINYÓ! - 1ª Assemblea d'estudiants contra el trasllat!Que sigui inevitable no significa que no s'hi pot fer res.

Descripció:
Primera assemblea d'alumnes i ex-alumnes de l'escola per planejar futures movilitzacions davant el tancament de l'antiga seu de l'escola. Ja siguin manifestacions, homenatges, funerals simbòlics, festes o qualsevol altra activitat proposada pels estudiants.

Segurament no aconseguirem que ens la tornin, però almenys no haurem marxat d'Avinyó sense fer soroll!

Dimecres 9 de Desembre, 16-18 h. (Lloc: Bar Cervantes.)

Albert Oriols Mombiola ha dit...

Ostres,, he quedat parat,, se que ja hi havien rumors, pero pensaba que es quedaria amb aixo,, rumors i prou. Sap molt greu perque es un lloc especial. El consol es que els records no ens els poden pendre.

Diegof Zlavenzer ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Diegof Zlavenzer ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Eva Huertas ha dit...

ATENCIÓ TOTHOM! hem creat un blog especialment per aquesta notícia!!
si voleu saber més i voleu participar en el nostre homenatge demà divendres, no dubteu a entrar-hi!
http://sosllotjaavinyo.blogspot.com

JM. FUNES ha dit...

Bffff, que pena más grande! Tengo un nudo en la garganta.

Blanca Gomez ha dit...

Quina pena tant gran... Em sento com si se'ns hagués mort algú molt estimat...

Antoni Micó Floriach ha dit...

El edifici s’ha emprenyat!
Malauradament encara que no agüi estat present en el seu adéu, ha estat mol dolorós, ja que per ami va ser com la meva pròpia casa , ja que entre alumne i professor vaig passar uns 25 anys. Jo soc del pare que les escoles les formen els professors, però també el entorn. Cada generació te el seu decorat i els seus protagonistes, el canvi ja s’ha donat.
Quant he esmentat que el edifici s’ha emprenyat, es per que mai s’ el ha tingut en Comte, a no ser per els que treballàvem i es formaven en ell. Sempre ha estat descuidat per les administracions i les antigues direccions del centre, ha estat un element decoratiu, un decorat per fer presentacions i festes, menys per els professors i alumnes d’Avinyò, que sempre vam entendre que aquets edifici tenia anima pròpia.
El futur, be,no soc el mes apropiat per fer prediccions per el meu estat de desterrat, però soc bastant crític. I no tan sols per el edifici, sinó per l’actitud del docent per concebre un projecte de futur.
Al meu pare no s’hauria de deixar que es perdés ja que forma part del patrimoni i de la historia de l’ Escola Superior de Art i Disseny de Barcelona , la LLOTJA.
Antoni Micó i Floriach.

Josep Maria Mestres ha dit...

Ser polític és un “xollo”, que rutlli el cava! Que güai ser polític! Més champan! Que s'ha acaba el cava. Un sou que no s'ha acaba, més gran que un bou, de gran que és. Tot lo que calgui per viure de puta mare que no hi ha res millor que valgui. Cambrer! Que bé, tot en safates d'or, i tot pagat, que la casa és gran i fins el mes ximple rep.
I mentre tant la "Nostra Llotja" aguantat com podia, i nosaltres fent-li costat tots els dies. Quantes hores he passat allà dintre, tres anys sencers amb el projecte. I quina calor, i quina corrent, però que fred que feia.
Quina noticia més trista, que perdre per sempre de vista.
Jo soc il·lustrador i no pas poeta. I tu polític? Qui ets tu?

WITCH DIARY ha dit...

Me sap molt i molt de greu!! Uf, quina pena, realment mereixia ser reformat, era un lloc especial per a tots els que hi hem entrat... Molts ànims companys!