dimarts, 12 de gener del 2010

Reinici curs il·lustració

Us comuniquem que a causa de l’endarreriment imprevist de les obres d’adequació dels espais de Sant Andreu, les classes del Cicle d’Il.lustració es reiniciaran el proper dijous 21 de Gener de 2010.

Per tal de garantir el compliment curricular dels continguts del Cicle, adjuntem un calendari amb la data d’acabament de cadascun dels mòduls per assegurar que l’alumnat no perdrà hores de classe a causa de la interrupció de la docència produïda per causes de força major.

Lamentem aquest retard aliè a la nostra voluntat, i us recomanem que accediu al nostre blog o a la pagina web del centre on mantenim actualitzada tota la informació del vostre interès.

Cordialment.

La direcció del Centre
L’equip docent del Cicle d’Il.lustració

2 comentaris:

S.O.S. llotja Avinyó ha dit...

En realitat no ens fan fora per uns desperfectes sinó que amb aquesta excusa volen expulsar a tothom d'allà per a que quatre funcionaris s'instal.lin allà i segueixin xupant del bote ben comodament amb un edifici que historicament a estat del món de l'art. D'això s'en diu Mobing

Marteta ha dit...

Aquest desperfecte en l'edifici no és un accident, és a causa d'una negligència, i el centre no es pronuncia al respecte ni tan sols demana disculpes....