dimecres, 15 de setembre de 2010

I concurs d’il·lustració Proa EspaisBASES
I. El concurs és obert a qualsevol il·lustrador.
II.Les il·lustracions presentades s’hauran de basar en el text que es proposa a continuació:

“Va entrar en un bosc espès, s’hi va endinsar fins al mig sense seguir cap camí marcat i es va asseure en una clapa molsuda sota un roure immens. No hi bufava ni un bri d’aire; la calor mortal del migdia fins i tot havia fet callar els cants dels ocells. La natura estava immergida en un èxtasi silenciós, només trencat pel martelleig ocasional i llunyà del pigot, i això encara feia el silenci més penetrant i la sensació de solitud més fonda. L’ànima del noi s’ofegava en una profunda malenconia, els seus sentiments s’adeien perfectament amb els encontorns. Va estar molta estona assegut amb els colzes sobre els genolls, la barbeta entre les mans, capficat. Li semblava que la vida era, al capdavall, una molèstia, i Déu n’hi do el que envejava Jimmy Hodges, mort recentment. Devia ser molt agradable, pensava, jeure, endormiscar-se i somiar per sempre,
per sempre, amb el vent que xiuxiuejava entre els arbres i acaronava l’herba i les flors de la tomba, sense res que li importés ni res que l’amoïnés, per sempre mai més.”

Les aventures de Tom Sawyer, de Mark Twain. Traducció de M. Antònia Oliver. La Galera

III. El concurs accepta tota mena de tècniques i estils.
IV. Les il·lustracions han de ser originals i inèdites.
V. Els participants hauran de presentar dins un sobre:
- Una il·lustració en format Din A3 basada en el text citat. - Un full amb el pseudònim i un número de telèfon de contacte.
-Un sobre tancat que contingui les dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon i adreça electrònica) i un currículum.
VI. El material sol·licitat s’haurà de fer arribar a la llibreria Proa Espais abans del 30 de novembre.
VII. El resultat del concurs es farà públic la primera quinzena de desembre, a la pàgina web www.llibres.cat
VIII.Al guanyador o guanyadora l’editorial La Galera li proposarà un projecte editorial remunerat per a l’any 2011-2012, segons els estàndars de l’editorial.
IX. Els deu projectes finalistes s’exposaran a la llibreria Proa Espais al febrer del 2011.


Llibreria Proa Espais

Rosselló, 212 · 08008 · Barcelona

Tel. 934 125 166 / 936 013 192