dissabte, 24 d’octubre del 2015

Flexo Festival

FLEXO FESTIVAL
un festival de música i il·lustració el 25 d’octubre durant tot el dia a Cardedeu. Amb una vintena d’il·lustradors, molts d’ells ex-Llotja

És una trobada dinàmica, moderna, lúdica i innovadora entre dues disciplines que són molt influents en l’àmbit cultural actual: La música i la il·lustració.
La idea i objectiu principal és promoure una activitat cultural on les dues disciplines es trobin, mantinguin un diàleg i en neixi un resultat nou, inesperat i útil. Una suma i enriquiment mutu, alhora que una promoció directa dels participants, tan amb gent de diversos àmbits culturals com amb el públic assistent en si.
És un event condensat en un sol dia en el qual es programaran diferents actuacions musicals obertes al públic. Les primeres files immediatament després de l’escenari estaran destinades a una vintena d’il·lustradors que disposaran d’un espai on realitzar les seves obres inspirades amb la música que oferiran els grups en directe. El públic assistent podrà gaudir de les dues expressions artístiques simultàniament: una pantalla situada darrere els músics, projectarà en directe el que els il·lustradors realitzin. Les obres gràfiques creades serviran per a publicitar concerts, discs i gires del grups musicals a la vegada que aquests promouran l’obra dels il·lustradors.
Neix doncs, una oportunitat d’intercanvi, de promoció, de combinació i de creació de vincles dins d’un ambient festiu i distès.

LLOC: Espai Cultural i Gastronòmic El Tarambana, Cardedeu (C/ Bellsolar cantonada C/ Barcelona (Barri L’Estalvi)
DIA: 25 d’octubre de 2015
HORARI: De les 10:30h a les 21:00h
PREU: entrada a voluntat del públic
Per a tots els públics.

HORARIS

Sessió de matí
10.30h POL CRUELLS
12.00h  SENSE SAL

Sessió de tarda
17.00h GUILLEM ROMA
18:30h SR. SMIZZ
20.00h NYANDÚ