diumenge, 4 de setembre del 2016

MIA Mercat d’Il·lustració Aplicada


des de l'APIC ja estem preparant el nostre Festival d'il·lustració que celebrem cada any on hi haurà conferències, xerrades, projeccions, etc. Es farà el proper 5 de novembre a Hangar, un espai multi-disciplinar que hi ha al barri del Poblenou de Barcelona. Ja t’ho pots apuntar a l’agenda! ;)
Una de les activitats que tornem a celebrar per aquesta jornada és el MIA, el mercat d'il·lustració aplicada, que es farà en aquest mateix recinte i on hi participaran 30 il·lustradors. L’objectiu de la mostra és promocionar el talent i també acostar aquest art a la ciutadania.
Des de l'APIC obrirem un procés de selecció de 30 creadors que durant el 5 de novembre vulguin vendre els seus productes als visitants. El termini per presentar la teva sol·licitud s’obrirà el proper 1 de setembre fins el 15 de setembre a les 23.59h. Durant aquestes dates tens temps de presentar la teva sol·licitud. El dilluns 19 de setembre es donarà a conèixer el nom dels 30 seleccionats que formaran part d'aquesta segona edició del mercat.
Així doncs, tant si fas samarretes amb les teves il·lustracions, bosses o estampes ceràmica amb els teus dibuixos, entre moltes altres coses, t'estem buscant!
La mostra és oberta a socis i no socis de l'APIC. Així doncs, el preu per participar a la fira per als socis és de 30€, mentres que per als no socis és de 50€. En el cas dels socis de l’APIC també es contempla la possibilitat que es comparteixi taula. La quota de participació també inclou el lloguer d'una taula de 120x80 cm i dues cadires.

Si vols ser un dels 30 il·lustradors que el proper 5 de novembre ompliran L'Hangar de talent cal que estiguis molt atent a les xarxes socials del MIA –Facebook i Instagram—per ser dels primers a saber que obrim convocatòria. Caldrà que ens enviïs un email amb les teves dades de contacte a miamercat@gmail.com, una petita explicació d’allò que fas i l’enllaç a un portfolio a la teva botiga online o pàgina web per poder veure els teus productes. Així que no et despistis i apunta’t a l’agenda que ens has d’escriure de l’1 al 15 de setembre .
El jurat encarregat de fer la selecció dels 30 participants és extern a l’APIC per tal de garantir l’objectivitat en el procés.