dilluns, 10 d’octubre del 2016

Dues alumnes de Llotja premiades a 5a Edició del Premi Eva Toldrà d’Il·lustració













Lorena Sánchez, alumna del Cicle Superior d'Il·lustració de Llotja ha obtingut el segon premi (400 euros), a la  5a Edició del Premi Eva Toldrà d’Il·lustració, adreçat als projectes finals dels cicles d'il·lustració presentats a les escoles públiques de Catalunya. El seu projecte es titula: “Seasons” i es tracta d'un llibre Pop-up de Troquels
Cristina Serrat, també alumna del Cicle Superior d'Il·lustració de LLotja, ha obtinut el premi al millor llibre il·lustrat en paper (1000 euros i la publicació del projecte), una nova categoria que s'ha incorporat aquest any a la convocatòria del Previ Eva Toldrà d'Il·lustració, gràcies a la iniciativa de l'editorial Comanegra. El projecte final de Cristina es titula: “Ventanas al mundo”.
 El jurat del premi ha valorat molt positivament la qualitat dels projectes presentats, un total de 19 projectes (5 de l’EASD Llotja de Barcelona, 4 de l’EASD Pau Gargallo de Badalona, 5 de l’EASD Serra i Abella de l’Hospitalet del Llobregat i 5 de l’EASD d’Olot)

 El 1r Premi del concurs ha estat per al projecte “El Rossinyol”, de Haili Wang Yang basat lliurement en un text de Hans Cristian Andersen (alumne Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot). Des de LLOTJA felicitem a l'Escola d'Art d'Olot!!!.