diumenge, 19 de febrer del 2017

Alumnes de Llotja a la Fira de Bolonya



La Fira del Llibre Infantil de Bolonya (Bologna Children’s Book Fair) és la fira del llibre infantil i juvenil més important a nivell internacional.

Editors i il.lustradors de tot el món es reuneixen a Bolonya i aquest any la literatura catalana serà la convidada d’honor. La Fira i l'institut Ramon Llull ha convidat i seleccionat a 42 professionals de la il.lustració catalana i balear. Ens congratula dir que d'aquests 42 professionals, 7 d'ells van cursar els seus estudis d'il.lustració a la Llotja.

Des de l'escola i el departament d'il.lustració, volem participar en aquestes activitats de promoció d'aquests il.lustradors. Hem seleccionat una petita mostra de la seva obra publicada els darrers anys. Volem felicitar a: Jordi Vila, Mercè López, Màriam Ben-Arab, Mercè Galí, Roger Olmos, Zuzanna Celej i Maria Girón per les seves il.lustracions i els màgnifics llibres que han publicat.

El proper dimarts dia 21 a les 18h a la Llotja de Sant Andreu farem la inauguració amb una taula rodona amb el Roger Olmos i la Mercè López.