dilluns, 29 de maig del 2017

Escola d'estiu d'il.lustració de la Llotja

Conscient, inconscient i formes derivades



En aquest curs aprendrem a ajudar-nos de diferents nivells de percepció per a construïr les nostres imatges.
Constarà d'una àmplia part pràctica en la que escarbarem en les nostres percepcions i buscarem camins que ens ajudin a representar-les a través d'exercicis ràpids d'una o dues sessions, jugant amb l'expresivitat de les formes i dels colors.

L'última setmana treballarem la narrativa, el ritme compositiu i les sensacions que volem transmetre amb un projecte més concret a partir d'un text ajudant-nos del mètode que haurem estat experimentant.

exercicis:
− Primeres impresions cromàtiques i formals.
− Segones mirades; aprofundiment en les formes.
− Percepció de l'artista.
− Percepció de l'entorn.
− Cromostesia: l'expressivitat del color.
− Desenvolupament d'un petit projecte narratiu a partir d'un text.

A cada classe tindrem també una petita part teòrica i ens guardarem un espai d'anàlisi per compartir artistes de diferents àmbits que han estat importants per al nostre desenvolupament artístic.

Professor/sMercè López 
Pintora il.lustradora. Nascuda a Barcelona. Formada des de petita en la pintura i a l'escola Llotja en il.lustració la seva feina es desenvolupa bàsicament en el món editorial amb més de 30 llibres publicats en diferents païssos: Espanya, França, Mèxic, Brasil, Corea...  però també en el camp de la il.lustració per a disseny, premsa, teatre y qualsevol tipus d'expressió artística. 
Durada: 40h. del 26 de juny al 7 de juliol
Horari: de 10:00 a 14:00h. 
Seu: Sant Andreu
Preu: 175.00€  forans // 150.00€ per alumnes de Llotja