dijous, 26 de març de 2020

L’EASD Llotja arranca amb el Projecte Coronavirus Makers!

(https://www.coronavirusmakers.org/index.php/es/)
Davant de la situació en la qual ens trobem, la Llotja s’ha posat mans a l’obra.
Coronavirus Makers és un projecte de cooperació solidària i ciutadana per proveir als hospitals del material de protecció necessari i del que no disposen en aquests moments.
S’ha creat una xarxa de comunicació (Telegram) en la que tots els makers de l’àrea metropolitana de Barcelona i rodalies estan fabricant des de les seves cases material amb impressores 3D.
Nosaltres comptem amb dos màquines d’impressió que estan utilitzant els nostres professors especialistes per fabricar aquests productes.
La Seu de Llotja de Sant Andreu s’ha establert com a Centre Logístic del Projecte, on es reben, monten, desinfecten i embalen els materials per al seu transport als Hospitals que ho requereixen.
Això tot just acaba de començar... Ens sentim emocionats veient tots junts i amb el mateix objectiu, som imparables!
Tot això no seria possible sense el suport de tots! Gràcies al CEB (Consorci d’Educació de Barcelona) per ajudar-nos a promoure aquesta proposta, Grup NB, Consorci Sanitari de Terrassa, Ferreteria Timoneda, Mudanzas Leo, Ferreteria Mandri, Open Arms, Verbatim, Velcro i a tots els makers que esteu fonent plàstic a les vostres cases!
Continuarem informant de les novetats i el creixement d’aquesta aventura de col·laboració solidària per una causa que a tots ens afecta. Seguim amb més força que mai!

Les impressores 3D de Catalunya treuen fum per frenar el coronavirus | NacióDigital
https://www.naciodigital.cat/noticia/199162/impressores/3d/catalunya/treuen/fum/frenar/coronavirus?rlc=sf

Coronamakers: trabajo voluntario en cadena para llevar a los hospitales material de protección del coronavirus
https://www.20minutos.es/noticia/4203632/0/coronamakers-trabajo-voluntario-en-cadena-para-llevar-a-los-hospitales-material-de-proteccion-del-coronavirus/

Coronavirus Makers: la red de voluntarios que crea material sanitario con 3D
https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20200324/coronavirus-makers-red-voluntarios-material-sanitario-3d-7902845

Cap comentari: