dimecres, 27 de març del 2019

Guillem Bosch, exalumne de Llotja, ha guanyat el Primer Premi del Concurs Internacional convocat per la plataforma Posterspy i Universal Pictures .


  Guillem Bosch, ex-alumne del Cicle Superior d’Il·lustració de Llotja, ha guanyat el Primer Premi  del  Concurs Internacional convocat per la plataforma Posterspy i Universal Pictures  .
 Posterspy  és una plataforma digital que difon el treball de creadors de cartels de tot el món. Té la seva  seu al Regne Unit. La plataforma és una de les galeries  en línia més important del món en relació a cartels per pel·lícules, programes de televisió, videojocs i altres.
 El concurs consistia en crear el cartell de la pel·lícula “Todos Lo Saben” dirigida per Asghar Farhadi, protagonitzada per Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín i Eduard Fernández. Aquesta pel·lícula que es va estrenar a Anglaterra el 8 de març de 2019.
 El Primer Premi d’aquest concurs consisteix en 1000 lliures (uns 1.200 euros) i la opció  que Universal Pictures utilitzi el treball premiat com a imatge promocional de la pel·lícula a Gran Bretanya. Segons ens ha explicat Guillem, això suposa que, una gran productora com es Universal, pugui veure la seva obra de cara a tenir en compte la seva col·laboració professional  per a futurs projectes, a més d’aconseguir un nivell de visibilitat molt notori de les seves creacions a nivell internacional.
 Per conèixer més sobre el treball de Guillem Bosch podeu visitar la seva web: