dimecres, 24 de novembre del 2010

IV Premi Internacional Compostela per a àlbums il·lustrats,



El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Santiago i Kalandraka convoquen el IV Premi Internacional Compostela per a àlbums il·lustrats, amb una dotació de 12.000 euros en concepte d’avançament pels drets d’autor. El termini per presentar els treballs finalitza el 28 de febrer del 2011 i la decisió del jurat es donarà a conèixer l’1 d’abril.

El Premi Compostela està dirigit a autors i il·lustradors de qualsevol nacionalitat que presentin obres originals i inèdites. Les persones que vulguin presentar-se al certamen hauran d’enviar cinc còpies del text escrit en qualsevol de les llengües oficials de la península ibérica, tres il·lustracions originals i cinc fotocòpies en color de cadascuna d’elles, juntament amb una maqueta acabada de tot el projecte. El material, signat sota lema o pseudònim, es farà arribar al Registre General de l’Ajuntament de Santigo (c. del Presidente Salvador Allende, 4, 15705, Santiago de Compostela).

Kalandraka publicarà l’obra guanyadora en les cinc llengües oficials peninsulars – castellà, gallec, català, eusquera i portuguès- a l’octubre del 2011. L’editorial podrà publicar tanmateix els treballs que rebin una menció especial. A més a més de comptar amb la presència de Roberto Innocenti, el jurat es completarà amb altres professionals de reconegut prestigi dins l’àmbit de la literatura i la il·lustració infantil. Les bases completes de participació es poden consultar a les pàgines web de Kalandraka
Totes les bases a l'enllaç